Enkele belangrijke items:

 

1. Elke collega, zowel mannelijk als vrouwelijk verdient respect van alle patiŽnten,

wat ook hun religie mogen zijn.†

2. Wij werken in ons team in de door ons afgesproken kledij, wij werken volgens onze procedures met en doen alle zorgen behalve inspuitingen met handschoenen,

3. Onze schoenen doen wij nergens uit om zorg te verlenen, gelieve dit te respecteren.

4. Mannen, vrouwen e.a. zijn in onze praktijk gelijkwaardig en voeren allen dezelfde zorgen uit!

U krijgt dus zorg van al onze degelijk opgeleide teamleden.

5. Wij werken volgens Westerse normen en waarden in onze praktijk met respect voor ieder mens.

6. Verzorgingsuren worden op voorhand zo goed als mogelijk afgesproken.† Wij geven altijd een tijdsbestek van 2 uur mee waartussen wij zullen komen.

7. Onze groep is ook een erkende stagedienst, dat wil zeggen dat wij regelmatig stagiairs mee nemen!

Omdat wij buiten alle gewone, ook heel gespecialiseerde zorgen doen, nemen wij enkel nog bachelor studenten als stage mee op ronde.

Tot op heden werkt onze praktijk ook niet met zorgkundigen, u heeft altijd een hoog opgeleide verpleegkundige bij u thuis om de zorgen uit te voeren.

 

Zie ook patiŽnten rechten

 

Amenthu† staat voor Alle MENsen THUis en† staat voor de hoogste kwaliteitsvolle multidisciplinaire zorg binnen een gestructureerde equipe waarin het belangrijk is dat elke verpleegkundige zijn /haar inbreng kan hebben.

Wij willen met onze groep de patiŽnt en zijn/haar zorg altijd centraal plaatsen. Door kundige zorg te verstrekken zijn wij overtuigd dat het mogelijk is om veel langer thuis te blijven, hetzij collegaís te kunnen coachen om de mensen langer, voordeliger en comfortabeler thuis te verzorgen.

Groep Backaert is een samenwerking tussen verschillende zelfstandige zorgverstrekkers. Elke zorgverstrekker heeft zijn /haar eigen eindverantwoordelijkheid.

 

Transparantie:

 

Ons beleid steunt al meer dan 30 jaar op volledige transparantie. Het is dan ook maar logisch dat wij voorstander zijn van een transparantie naar de patiŽnten toe.

 

Vanaf 1 december 2019 kan de patiŽnt zijn patiŽnten detail bekijken door in te loggen op de site: www.patientenfactuur.beof door op onderstaande identiteitskaart te klikken.

 

Door op onze praktijk beroep te doen, gaat u automatisch akkoord met deze werkwijze. U kan nog altijd vragen naar een afdruk van deze factuur.

 

Door in te loggen met uw eID kan u uw eigen gegevens bekijken en controleren. U kan daarop dan duidelijk zien dat bij ons geen enkele prestatie wordt aangerekend die niet uitgevoerd is. En dit is zo al meer dan 30 jaar.